Proteinbar

  • 1,5 dl Proteinpulver
  • 1 banan
  • 2 äggvitor
  • 3 msk vatten
  • 3 msk mandelsmör
  • 2 msk kakao
  • 1 dl paranötter
  • 1 dl linfrön
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 0,5 dl valnötter
  • 50 g choklad med 90 % kakaohalt

1. Mixa banan och äggvita, häll upp i en skål och tillsätt därefter proteinpulver, kakao mandelsmör och vatten. Rör om noga.

2. Mixa paranötter till de blir som mjöl och fördela det jämnt i blandningen tillsammans med linfröna. Hacka valnötter och chokladen och blanda i det tillsammans med solrosfröna i proteinsmeten.

3. Lägg bakplåts papper på en plåt på vilken du sedan fördelar smeten till en jämn stor fyrkantig kaka. Grädda sedan i ugn på 175 grader i 25 minuter

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0