Proteinbar
- 1,5 dl Proteinpulver
- 1 banan
- 2 äggvitor
- 3 msk vatten
- 3 msk mandelsmör
- 2 msk kakao
- 1 dl paranötter
- 1 dl linfrön
- 0,5 dl solrosfrön
- 0,5 dl valnötter
- 50 g choklad med 90 % kakaohalt
1. Mixa banan och äggvita, häll upp i en skål och tillsätt därefter proteinpulver, kakao mandelsmör och vatten. Rör om noga.
2. Mixa paranötter till de blir som mjöl och fördela det jämnt i blandningen tillsammans med linfröna. Hacka valnötter och chokladen och blanda i det tillsammans med solrosfröna i proteinsmeten.
3. Lägg bakplåts papper på en plåt på vilken du sedan fördelar smeten till en jämn stor fyrkantig kaka. Grädda sedan i ugn på 175 grader i 25 minuter
Kommentarer
Trackback