Morots cupcakes

3 dl brunt farinsocker

4 ägg

200 g morötter

100 g valnötskärnor

Rivet skal av 2 citroner

3,5 dl mjöl

2 tsk bakpulver

2 tsk mald kanel

Crème

200 g färskost naturell

(t.ex. Philadelphia)

200 g mjukt smör

1 - 2 dl florsocker

Kornen från 1 vaniljstång

·

 

Vispa farinsocker och ägg i ExtraChef med vispinsaten isatt. 

Byt ut vispinsatsen med knivinsatsen.

·Skär morötter i bitar på 2-3 cm. Häll dem i ExtraChef och

finhacka morötter och valnötter. 

Riv citronskal på Riv I Box.

Tillsätt rivet citronskal, mjöl, bakpulver och kanel och mixa. 

Sätt Silikon Cupake Form på ett bakgaller, fördela smeten i

Silikon Cupcake Form och grädda kakorna i cirka 20 minuter

vid 180 ºC. 

Rengör ExtraChef. Sätt i vispinsatsen och vispa färskost,

smör, florsocker och vaniljkorn. Häll crèmen i TupperChef

Spritspåse.Kakorna dekoreras när de har svalnat.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0