LCHF Bröd
10 ägg
2.5 dl vatten/kokosmjölk
1,5 dl kokosnötmjöl
1 dl linfrön
0,5 dl sesamfrön
1- 1,5 dl grovhackade paranötter (jag tog valnötter)
1 msk ljusa psylliumfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk bikarbonat
2 msk vitvinsvinäger (jag hade bara vit balsamvinäger hemma)
1-2 tsk salt
Vispa ägg mycket fluffigt, gjordes i Tupperwares Speedy Chef
Tillsatt vatten, vitvinsvinäger och salt.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke och tillsätt sedan äggsmeten
till blandningen .
Blanda väl.
Blanda in försiktigt hackadenötter.
Klä en avlång brödform med bakpapper lr ta fram Din silikonbrödform.
Häll smeten i formen.
Grädda brödet i nedre delen av ugnen, 175 grader, ca 50-60 minuter.
Ha koll de sista 10 minuterna, för du kan behöva täcka brödet fast det behövde inte
jag :)
2.5 dl vatten/kokosmjölk
1,5 dl kokosnötmjöl
1 dl linfrön
0,5 dl sesamfrön
1- 1,5 dl grovhackade paranötter (jag tog valnötter)
1 msk ljusa psylliumfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk bikarbonat
2 msk vitvinsvinäger (jag hade bara vit balsamvinäger hemma)
1-2 tsk salt
Vispa ägg mycket fluffigt, gjordes i Tupperwares Speedy Chef
Tillsatt vatten, vitvinsvinäger och salt.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke och tillsätt sedan äggsmeten
till blandningen .
Blanda väl.
Blanda in försiktigt hackadenötter.
Klä en avlång brödform med bakpapper lr ta fram Din silikonbrödform.
Häll smeten i formen.
Grädda brödet i nedre delen av ugnen, 175 grader, ca 50-60 minuter.
Ha koll de sista 10 minuterna, för du kan behöva täcka brödet fast det behövde inte
jag :)
Kommentarer
Trackback