Frusen polkagris paj
Pajdeg; 20 chokladsmåkakor
2 msk kakao
25 g smält margarin
Fyllning;
5 dl vispgrädde
1 burk marshmallowfluff
några droppar pepparmyntsolja
några droppar röd karamellfärg
1 dl polkagrisar + några till dekorering
Blanda pajdegens innehåll i en bunke , tryck ut i tupperwares pajform, som sedan förvaras i frysen. Vispa grädden i speedy chefen, blanda försiktigt ned marshmallowfluffen och pepparmyntsolja efter smak. Lägg undan 1/3 av smeten. Krossa pokagrisar i mortel och blanda ned i den större smeten. Tag ut pajformen ur frysen och bred ned polkagrissmeten i formen.
Tag resterande smet och häll i några droppar röd karamellfärg. Smeta ut denna smeten ovan den andra. Gör med kniv mönster i smeten. Ställ in pajen i frysen i minst 5 timmar. Dekorera med polkagrisar innan servering tillsammans med varm eller kall chokladsås.
Kommentarer
Trackback