Festlig lakritstryffel

Festlig tryffel (ca 20 små tryfflar)
200g mörk choklad, 70% (jag tog Fazers Ögon Premium)
1 dl vispgrädde
0,5 dl krossad Tyrkisk Peber (tyrkisk peppar)
flingsalt av god kvalitet

Gör så här
Hacka chokladen och lägg den i en bunke, koka upp grädden och slå den över chokladen. Rör tills allt smält och blandat sig väl.

När tryffelmassan svalnat något blanda i Tyrkisk Peber och slå upp i en  form klädd med plastfilm. (Jag använde Tupperware iskubsform!) Låt  tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga  bitar.

Dekorera varje tryffelbit med en saltkristall vid servering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0