Anders Coleslaw

400 g spröd vitkål eller spetskål

1,5 dl crème fraiche

1 dl majonnäs

1 matsked koncentrerad apelsinjuice (15 ml)

1-2 matskedar Dijonsenap (15-30 ml)

flingsalt och svartpeppar

• Strimla vitkålen tunt på

MandoChef och lägg den sedan några minuter i

iskallt vatten i

Salladsslunga II 4 l och låt den rinna av och torka ordentligt.

Lägg kålen i

Allegra Skål 3,5 l

• Vispa samman alla ingredienser till dressingen med

Plastvisp i

Bake-to-Basics Mini Vispskål

och blanda i kålen. Smaka av med flingsalt

och svartpeppar.

Låt salladen vila i kylen minst en timme.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0