Exotisk fruktkaka
Med en twist av curry - Till 8 personer
4 dl (250g) vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 knivsudd salt
2,5 dl (150g) farin socker brunt
125 g margarin smält
3 ägg
1 msk curry
125 g kanderad frukt i tärningar
Ev. en liten handefull grovhackade mandlar
* Tag ut gallret ur ugnen och förvärm till 150˚C
* Blanda alla ingredienserna i ovannämnda ordning till en jämn smet i
Bake-to-Basic Vispskål
* Placera Silikon Brödform på gallret och häll i smeten i formen
* Grädda i 1 timme vid 150˚C
* Tag ut kakan ur Silikon
Brödform medan den är varm
* Låt kakan svalna lite och servera
4 dl (250g) vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 knivsudd salt
2,5 dl (150g) farin socker brunt
125 g margarin smält
3 ägg
1 msk curry
125 g kanderad frukt i tärningar
Ev. en liten handefull grovhackade mandlar
* Tag ut gallret ur ugnen och förvärm till 150˚C
* Blanda alla ingredienserna i ovannämnda ordning till en jämn smet i
Bake-to-Basic Vispskål
* Placera Silikon Brödform på gallret och häll i smeten i formen
* Grädda i 1 timme vid 150˚C
* Tag ut kakan ur Silikon
Brödform medan den är varm
* Låt kakan svalna lite och servera
Kommentarer
Trackback