Bruschetta med tomat och basilika
• Skär tomaterna i små klyftor med U-series Universalkniv och lägg dem i Junior Vispskål 3 l. Tillsätt salt, olivolja, hälften av basilikabladen uppklippta med TupperChef Sax, lök hackad i Herb Chopper och 4 av vitlöksklyftorna, pressade med Vitlökspress. Krydda med peppar och vänd runt med Rörsked.
• Sätt lock på och låt det dra i ditt kylskåp i 30-60 minuter.
• Rosta 4 skivor bröd i ugnen på 200 °C i cirka 10 minuter och riv 2 klyftor vitlök på brödet.
• Häll på lite mer olivolja och anrätta sedan
250 g tomater
½ tsk salt
1 msk olivolja
8 msk basilikablad
1 liten rödlök
6 klyftor vitlök
¼ tsk peppar
4 skivor bröd, t.ex. focacciabröd
En mindre mängd olivolja
Kommentarer
Trackback