Bruschetta med tomat och basilika

• Skär tomaterna i små klyftor med U-series Universalkniv och lägg dem i Junior Vispskål 3 l. Tillsätt salt, olivolja, hälften av basilikabladen uppklippta med TupperChef Sax, lök hackad i Herb Chopper och 4 av vitlöksklyftorna, pressade med Vitlökspress. Krydda med peppar och vänd runt med Rörsked.

• Sätt lock på och låt det dra i ditt kylskåp i 30-60 minuter.

• Rosta 4 skivor bröd i ugnen på 200 °C i cirka 10 minuter och riv 2 klyftor vitlök på brödet.

• Häll på lite mer olivolja och anrätta sedan

250 g tomater

½ tsk salt

1 msk olivolja

8 msk basilikablad

1 liten rödlök

6 klyftor vitlök

¼ tsk peppar

4 skivor bröd, t.ex. focacciabröd

En mindre mängd olivolja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0