Jordgubbsallad

150 g babyspenat eller annan sallad

800 g jordgubbar

1 rödlök

50 g rostade pinjekärnor

Dressing

2 dl olja

1 dl balsamvinäger

1 msk vatten

1 tsk socker

1 tsk sojasås

Lite salt

• Skölj och slunga salladen i Salladsslunga II 4 l • Skölj jordgubbarna, skär av toppen med U-series Örtkniv

och skär jordgubbarna i skivor med slice n´star. Skär löken i tunna ringar med U-Series Örtkniv

• Fördela frukt och grönsaker i Avanti Skål 4,3 l

• Vispa dressingen i Smooth Chopper och fördela den över salladen

• Strö över rostade pinjekärnor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0