Tårtfyllningar

Choklad-/ valnötskräm

½ l vispgrädde

50 g valnötter

200 g mörk choklad

Vispa grädden. Hacka valnötter och choklad och vänd det försiktigt i grädden med Grytslev.

Fördela fyllningen på tårtbottnarna med Degskrapa.


 

Fettsnål kräm

800 g grekisk yoghurt 2%

eller kvarg

2 tsk mald kanel

120 g florsocker

Blanda alla ingredienser i Vippskål med Grytslev. Fördela fyllningen på tårtbottnarna

med Degskrapa.


Party kräm

½ l vispgrädde

3 msk lakritssirap/ 4 msk whisky/ 8 msk kokosflingor/ 4 msk starkt kaffe

Vispa grädden.

Tillsätt ett av förslagen från recepten och vänd försiktigt med Grytslev. Fördela fyllningen på tårtbottnarna

med Degskrapa.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0