Tårtfyllningar
Choklad-/ valnötskräm
½ l vispgrädde
50 g valnötter
200 g mörk choklad
Vispa grädden. Hacka valnötter och choklad och vänd det försiktigt i grädden med Grytslev.
Fördela fyllningen på tårtbottnarna med Degskrapa.
Fettsnål kräm
800 g grekisk yoghurt 2%
eller kvarg
2 tsk mald kanel
120 g florsocker
Blanda alla ingredienser i Vippskål med Grytslev. Fördela fyllningen på tårtbottnarna
med Degskrapa.
Party kräm
½ l vispgrädde
3 msk lakritssirap/ 4 msk whisky/ 8 msk kokosflingor/ 4 msk starkt kaffe
Vispa grädden.
Tillsätt ett av förslagen från recepten och vänd försiktigt med Grytslev. Fördela fyllningen på tårtbottnarna
med Degskrapa.
Kommentarer
Trackback