Lammkotletter med mynta pesto
Ingredienser, 4 personer
Pesto:
3/4 dl riven parmesanost
2 vitlöksklyftor
2 dl färska myntablad
3/4 dl pinjenötter
3/4 dl olivolja
1/2 tsk salt
6 lammkotletter
2 msk dijonsenap
60 g kex
5 persiljekvistar
2 vitlöksklyftor
5 basilikablad
Salt och peppar
• Pensla lammkotletterna med senap på båda sidor
med Silikon Pensel och lägg dem på gallret tillhörande
Click n’ Shake.
• Häll de övriga ingredienserna i ExtraChef med
knivinsats isatt och hacka.
• Lägg hälften av blandningen nederst i Click n’ Shake
och resten ovanpå lammkotletterna.
Stäng Click n’ Shake och skaka.
• Tillbered lammkotletterna på grillen eller
i T chefseries™ Stekpanna 28 cm.
• Häll alla ingredienserna till peston i
ExtraChef med knivinsatsen isatt och hacka.
• Servera lammkotletterna med
myntapesto och potatis.