Fiskpinnar med äpple- och curry fraiche

1 kg mjölig potatis

2 dl Mjölk

1 msk Smör

2 msk hackad dill

1 rödlök

2 äpplen

1 tsk curry

1 paket fiskpinnar, ca 16 st

250g fryst spenat

2 dl crème fraiche

Salt och malen vitpeppar

Gör så här:

Skala, koka och pressa potatisen. Värm mjölken. Blanda i mjölk och smör till ett fluffigt mos. Blanda i dillen strax innan servering. Salta och peppra. Skala och finhacka rödlöken. Skär äpplena i tärningar. Blanda crème fraiche med äpplena och rödlöken. Krydda med curry, salt och peppar. Stek fiskpinnarna gyllene i smör i en stekpanna. Värm spenaten. Servera fiskpinnarna med curry- och äppelcrème fraiche, potatismos med dill och spenat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0