Fiskpinnar med äpple- och curry fraiche
1 kg mjölig potatis
2 dl Mjölk
1 msk Smör
2 msk hackad dill
1 rödlök
2 äpplen
1 tsk curry
1 paket fiskpinnar, ca 16 st
250g fryst spenat
2 dl crème fraiche
Salt och malen vitpeppar
Gör så här:
Skala, koka och pressa potatisen. Värm mjölken. Blanda i mjölk och smör till ett fluffigt mos. Blanda i dillen strax innan servering. Salta och peppra. Skala och finhacka rödlöken. Skär äpplena i tärningar. Blanda crème fraiche med äpplena och rödlöken. Krydda med curry, salt och peppar. Stek fiskpinnarna gyllene i smör i en stekpanna. Värm spenaten. Servera fiskpinnarna med curry- och äppelcrème fraiche, potatismos med dill och spenat.
Kommentarer
Trackback