Räkbakelse

12 skivor formfranska
1 dl majonnäs 
1/2 dl vispgrädde
3 msk kalles kaviar
2 msk hackad rödlök
2 msk hackad gräslök
2 msk hackad dill
 
Dekoration
Ostbågar
Räkor eller rökt lax
Svart kaviar eller löjrom
Dill
Citron
 
Gör så här:
Ta ut en rundel ur varje brödskiva med ett litet glas. Rör ihop alla ingredienserna och ta hälften av smeten och bre på hälften av rundlarna. Resten av rundlarna lägger man på som lock. Bre på resten av smeten ovanpå och runtom. Ställ in i kylen över natten.
Före servering rullar man varje bakelse i finhackade ostbågar. Och dekorerar dom med mycket räkor, kaviar eller löjrom, citronskiva och en dillkvist.
 
 
En perfekt bakelse att bestämma storleken på själv.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0